Home
Reglement
Deelnemende teams 2018

Antwoordenboek W-Kwis 2018 >>Wat houdt de Westerhovense kwis in?

Er worden uit diverse Westerhovense groeperingen teams geformeerd die elk (gelet op de hoeveelheid werk) uit 10 à 15 personen moeten bestaan. Deze teams wordt via het kwisboek een scala aan vragen voorgelegd.
De vragen zijn gerangschikt in diverse categorieën zoals bijvoorbeeld, bekende Westerhovenaren, verenigingsleven, historie, muziek, Westerhovense wetenswaardigheden, wetenschap, algemene zaken, etc. Ook is er een geheime opdracht voorzien. Kortom er wordt intelligentie, creativiteit, durf en lef van je team gevraagd!

Wanneer is de Westerhovense kwis te doen?

Op zaterdag 15 september 2018 moet elk team het vragenboek om 19:15 uur ophalen. Met dit vragenboek gaat het team op een door henzelf gekozen locatie, aan de slag. Uiterlijk om 23:30 uur dient het boek met de ingevulde antwoorden ingeleverd te worden.

Een kleine week later, op vrijdag 21 september 2018 vindt er vanaf 20:00 uur in de Buitengaander een gezellige feestavond met alle deelnemers plaats. Op deze avond worden de antwoorden op de vragen gegeven, de uitslag wordt bekend gemaakt en de film van het gebeuren wordt vertoond.
Dit alles met als afsluiting een gezellig, onvervalst Westerhovens feest.

Hoe kunnen wij mee doen?

Ga binnen je familie, vereniging, bedrijf, vriendenclub, wagenbouwersgroep, hobbyclub of noem maar op, op zoek naar teamleden. Wij adviseren een team bestaande uit circa 10 à 15 personen uit diverse leeftijdscategorieën. Bedenk een originele teamnaam, download het inschrijfformulier, vul het formulier volledig in en lever dit zo spoedig mogelijk in bij Frank Claas, Meanderstraat 23, mail frank.claas@planet.nl

Je ontvangt dan via de teamcaptain, medio augustus alle verdere van belang zijnde informatie van ons om met jouw team de Westerhovense kwis te spelen en op 15 september een super gezellige, uitdagende, competitieve en spannende avond met elkaar te beleven en mee te dingen naar de prijzen. Daarbij komt dan nog een gezellig dorpsfeest op 21 september in de Buitengaander.
Het reglement voor de Westerhovense kwis kun je de verder van belang zijnde informatie vinden zoals de teamopbouw, de inschrijfvoorwaarden, de werkwijze en de algemene informatie.

Dus: aarzel niet: formeer je team en ding op 15 en 21 september mee naar de overwinning en de eeuwige roem in de Westerhovense Dorpskwis. (Inschrijfformulier)

Wil je meer informatie
bel dan naar 06-30398785 of stuur een mail naar frank.claas@planet.nl.

Met vriendelijke groet van het organiserende comité Westerhovense Dorpskwis:
Miriam Bolte
Joost van Beek
Frank Claas
Peter Claes
Fer van Maasakkers
Peet Kaptheijns
Brigitte van de Pas
Peter Verhoeven
Henk Neutkens